Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

1073. Δια Χειρός Αλοΐσιου Φλοπ [1/4]


Στους παλαιότερους, και τακτικούς, αναγνώστες του παρόντος e-ημερολογίου ο Αλοΐσιους Φλοπ δεν θα πρέπει, θαρρώ, να είναι άγνωστος.

Εν συντομία:

Aδελφή ψυχή, όπως αποδείχθηκε, χειρόγραφα του οποίου βρέθηκαν στα χέρια μου και τα οποία, με σεβασμό θαρρώ, εκμεταλλεύτηκα ανεβάζοντας κάποια από αυτά στο παρόν.

Κάποια στιγμή, το 2009, σκέφτηκα να απομονώσω κάποιες προτάσεις, από τα κείμενα του Αλοΐσιου που είχα ανεβάσει, και να τις παρουσιάσω σε μορφή εικόνων”. Αμ’ έπος αμ’ έργον! Το έπραξα!

Αποτέλεσμα; Πενήντα δύο (52) εικόνεςτου Αλοΐσιου Φλοπ με σταθερό φόντο μια  φωτογραφία που είχα τραβήξει στο Αγκίστρι (Αίγινα) και την οποία, βεβαίως, πείραξα καταλλήλως.

Πριν από μερικές ημέρες χαζεύοντας το περιεχόμενο του Η/Υ μου έπεσα πάνω στις σταθερά εικονογραφημένες εικόνες αυτές του Αλοΐσιου. Επτά χρόνια μετά, λοιπόν, και επειδή το όλον μου φάνηκε ενδιαφέρον, θα ανεβάσω τις εικόνες αυτές σε δόσεις τέσσερις.

Είναι μάλιστα πιθανό, κάποια στιγμή, μια και οι εγγραφές του Αλοΐσιου συνεχίστηκαν και μετά το 2009, να προσθέσω καινούργιες εικόνες – προτάσεις.

Ολόκληρη η ιστορία Αλοΐσιους, για όσους τυχόν ενδιαφέρονται, από τις νεότερες προς τις παλαιότερες εγγραφές, βρίσκεται εδώ.


Πάμε!
















Ένα κλικ μακριά αγαπημένος Paul Mauriat και En bandouliere:


23/08/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου