Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

1008. ΓενέθλιαΧ3


Σήμερα, αύριο, σε πέντε μέρες. Αυτό, εγώ, το άλλο. Γενέθλια. Δέκα, εξήντα, επτά ετών, αντιστοίχως. Να μας έχει ο Θεός καλά. Να πατάμε τη γη. Να κοιτάζουμε τον ουρανό. Να πίνουμε νερό.  Να αισθανόμαστε. Να αγαπάμε.

Για τα, συγκεκριμένα, γενέθλια έχω μιλήσει / γράψει εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, κι εδώ. Δεν συντρέχει, συνεπώς, λόγος να επαναλάβω τα όσα έχω ήδη γράψει.

Στην προηγούμενη εγγραφή ανέβασα το πρώτο ιδιαίτερο άκουσμα, σύμφωνα με τα της εγγραφής  1004. Τραγούδια Που δεν Βρέθηκαν. Σήμερα θα ανεβάσω το δεύτερο και τελευταίο. Αυτό της εγγραφής 0595. Χ2 στην οποία το ανέβασα με το “Με τη φωνή του αείποτε: “Γενέθλια 2009”.

Παρακαλώ προσθέστε έξη έτη και θα έχετε το σήμερα. Να λάβετε επίσης υπόψη ότι στο συγκεκριμένο άκουσμα δεν γίνεται καμία αναφορά στο άλλο (e-ημερολόγιο μου) το οποίο, τότε, ήταν ηλικίας μόλις ενός έτους.

Σημειώστε, ακόμα, ότι το “Ουκ εά εύχεσθαι υπέρ αυτών δια το μη ειδέναι το συμφέρον” δεν είναι του Ηράκλειτου μα του Πυθαγόρα.

Ένα κλικ μακριά, λοιπόν, video clip με τίτλο “ΑΕΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ” με δεκαοκτώ φωτογραφίες του αείποτε από το 1975 έως το 2014, όλες τραβηγμένες στις 2 Μαρτίου, και ηχητική κάλυψη το άκουσμα της εγγραφής 595 του παρόντος.

Καλό Μάρτιο!


01/03/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου