Τρίτη 1 Μαΐου 2012

0814. Βρέθηκε!

Όχι! Δεν σε άλλη διάσταση των λουκουμιών κουτί το είχε περάσει! Εδώ ήταν! Στης Τ47 το υπόγειο, στα τρία από το γραφείο μου μέτρα! Στο επάνω ράφι ενός επίπλου, που πάνω του η των ταξί μου συλλογή είναι τοποθετημένη, κρυβότανε και με περίμενε. Το “ανακάλυψα” σήμερα το μεσημεράκι που, για πολλοστή φορά, ξεκίνησα επί τούτου να ψάχνω. Εκεί ήταν, μου έκλινε το μάτι. Το κιτρινάκι του υποδήλωνε την παρουσία του. Ομολογώ ότι το είχα θάψει κάτω από ένα πλήθος αντικειμένων δυσκολεύοντας έτσι τον εντοπισμό του. Το έχω όμως ήδη ομολογήσει: Από ένα σημείο και πέρα δεν τακτοποιείς, καταχωνιάζεις. Τελικώς, μάλλον έψαχνα για κάτι μεγαλύτερο από τα 897 (23Χ13Χ3) κυβικά εκατοστά του.





Ξεκίνησα έτσι από σήμερα να τοποθετώ στις από ριζόχαρτο ειδικές θήκες, που εδώ και καιρό είχα αγοράσει, ασπρόμαυρα αρνητικά. Αρνητικά που είχα, από την δεκαετία του ’60 ακόμα, σε ρολά. Για την τοποθέτησή τους τα έκοψα, όπου χρειαζόταν, σε ομάδες των έξη αρνητικών. Το αποτέλεσμα ήταν να “κατσαρώσουν” και τα φύλλα, μεγέθους λίγο μεγαλύτερου από  Α4, των αρνητικών! Επιστρατεύτηκαν περιοδικά “μεγάλου μεγέθους” (Status, Μελωδία, ΜΕΤΡΟ και άλλα) με τα οποία καταπλάκωσα τα φύλλα με την προσδοκία ότι μετά από παρέλευση χ χρόνου τα αρνητικά θα έχουν “ισιώσει” και θα μπορέσω έτσι να τα σκανάρω και να επεξεργαστώ / αποκαταστήσω το περιεχόμενο τους.

To “Όταν, και αν, το βρω θα σας ενημερώσω. . .”, λοιπόν, το τήρησα.

Να είσαστε όλες και όλοι Καλά,
Καλό Μάιο,
Καλό Βόλι,
Καλά Αποτελέσματα. . .

Από το εξαιρετικό τελευταίο (διπλό) άλμπουμ του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ακούμε τον ίδιο και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο αγαπημένο (μου) "Μισό Και Μισό"


01/05/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου