Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

0788. 3Χ9 Εμά Σε Twitter Και Facebook

  1. Τι κρίμα που η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας μοιάζει όλο και λιγότερο με την εικόνα μας που αποτυπώνουν οι φωτογραφικές μηχανές. . .
  2. @kathimerini_gr Ώστε "επίταξη των εργαζομένων" ε; Δεν πάτε να μάθετε Ελληνικά πρώτα και μετά να μιλάτε;
  3. Το βουβαλοκόριτσο επιβιβάστηκε και ακινητοποιήθηκε. Μέχρι που κατέβηκα έφραζε με την κορμάρα της μισή λεωφορείου πόρτα. 
  4. @kathimerini_gr Άτσα Ελληνικούρες! Και πώς "δημοσιοποιείς" έναν, έστω, μεγαλοοφειλέτη να ούμε;
  5. Αφτό δεν είναι κράτος, είναι τσατσά.
  6. Μείωση αποδοχών και παράλληλα αύξηση φορολογίας, εισφορών, χαρατσιών. . . Καραμπινάτος ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ. Λοιπόν; ΟΥΣΤ Χ 1000!
  7. "Αποδείξεις έως 50% του εισοδήματος και πέναλτι 10% επί της διαφοράς" - Άι σιχτίρ κυρ- βαγγέλη! που θα μου βάλεις και τέτοια όρια. . .
  8. Λοιπόν, κυρ-βαγγέλη, ευχαριστημένος;
  9. Vodafone: Άι σιχτίρ και σεις και τα γκρίκλις σας. . .
  10. Πολύ μου αρέσουν οι χοντροκώληδες της κυβέρνησης που μιλάνε για δικαιοσύνη. Αυτή, και αυτοί, που την έχουν χεσμένη πατόκορφα.. . .
  11. Κι αφτό το διάβασα: Ποτέ δεν με ενδιαφέρανε αυτά που μπορούσα να σου πάρω παρά, μόνο, αυτά που θα ήθελες να μου δώσεις.
  12. Το διάβασα: "Άκουσέ με. Δεν είμαι πλούσιος επειδή έχω να δώσω. Είμαι πλούσιος γιατί μπορώ να στερηθώ."
  13. Αγαπημένο: Με συγχωρείτε που δεν σας γνώρισα, Έχω αλλάξει πολύ τελευταία! ΚαληΗμέρα Σας! :)
  14. "Τα Μάτια Σου Έκλεισες και Μ' Άφησες Απέξω". Αφτό! Και είναι πολύ. . .
  15. Καλτσόνε με επιπλέον μανιτάρια και πιπεριά. Σαλάτα καπρέσε. Από Benvenuto. Μπύρα Amstel Premium Pilsener. Στη βεράντα. Μόνος. Το τέλειο!
  16. Κάθε που βλέπω μηχανή ή μηχανάκι εν κινήσει σε πεζοδρόμιο ή πεζόδρομο μου 'ρχεται να του χώσω μια σπρωξιά! Πειράζει;
  17. Φίλος, που με επισκέφθηκε εχθές, εδήλωσε "Κατά φαντασίαν υγιής". ΚαληΗμέρα Σας!
  18. "Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" ωραίος και κενός υπουργού, εν Ελλάδι, τίτλος. Εκτός αν. . . που δεν το βλέπω. . .
  19. Αφτό δεν είναι ανασχηματισμός. Είναι ανακύκλωση (της) και μαλακία!
  20. Νέο είδος: Σκληρά αναπαυόμενος. . .
  21. Πρόταση: Πρωθυπουργούς, υπουργούς, κρατικούς αξιωματούχους, τέως και νυν, να τους αποκαλούμε στο εξής με το: αναιδέστατε (ή αναιδέστατη).
  22. Ανέκδοτο: Ελληνικό κράτος.
  23. Ω! Τι ωραία Ελληνικά από τη "σοβαρή" Καθημερινή - "επίταξη των οδηγών και των απορριμματοφόρων" άνθρωποι και μηχανήματα στο ίδιο τσουβάλι!
  24. Το ζήτημα δεν είναι να αλλάξουν οι υπηρέτες του Συστήματος (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κ.λ.π.) αλλά το ίδιο το Σύστημα. . . 
  25. Καλημέρα, Καλή Εβδομάδα και Καλό Οκτώβριο! [Ένας αλλεργικός στα περισσότερα από ένα σημεία στίξεως (με εξαίρεση τις τρεις τελείες που ακολουθούν). . .]
  26. Με σκουντούν και σκουντώ μα το νόημα, του "σκουντείν", αγινοώ!
  27. Αφτά που μοιάζει να μην μπορώ να συγκρατήσω. Τα δύσκολα που έρχονται και ένα "Αχ!" που θέλει να τα σκεπάσει όλα. . . 
Κλικ ένα μακριά: Τα διάσημα “Πράσινα Κρεμμύδια” με το συγκρότημα των Booker T & MG's, βεβαίως, από «ζωντανή» μαγνητοσκόπηση.


22/10/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου