Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

0676. Δύσκολοι Καιροί

Τρεις ημέρες κανονικής άδειας, Τετάρτη έως Παρασκευή, που ξοδεύτηκαν, ως συνήθως, άδοξα. Χάλασε, ξαφνικά και απότομα, και ο Η/Υ της Τ47 και ήρθε το πράγμα και έδεσε. Προσπάθησα να τον επισκευάσω επιτόπου αλλά δε γινότανε. Χρειαζότανε “φορμάρισμα” του σκληρού που είχε το λειτουργικό και συνεπώς, και για να “φορτωθεί” στη συνέχεια ένα πλήθος προγραμμάτων, σύνδεση με το διαδίκτυο. Τον μετέφερα, λοιπόν, εδώ στην Α29 και ξεκίνησα την αποκατάσταση (και όχι, βεβαίως, της βλάβης. . .). Μετά από αρκετές ώρες δουλειάς μπορώ να πω ότι έχω τα αποτελέσματα που θέλω. Χώρια που τώρα, ο της Τ47 Η/Υ, είναι πιο γρήγορος και . . . ευκίνητος. Ευτυχώς που τα δεδομένα μου βρισκόντουσαν σε δεύτερο σκληρό δίσκο (με 5-6 αντίγραφα ασφαλείας σε άλλους σκληρούς, εξωτερικούς δίσκους και CD) και δε χρειάστηκε να τρέξω και γι’ αυτά.

Αύριο εργασία και χαρά. Στη συνέχεια Χριστούγεννα (με λαμπάκια – Ευρωπαίοι γίναμε, κουραμπιέδες και μελομακάρονα) δυο – τρεις ημέρες δουλειάς και κανονική άδεια, πρώτα ο Θεός, μέχρι τις 11 ή τις 13 Ιανουαρίου 2010 (ανάλογα με τις συνθήκες).
Η διάθεσή μου είναι σακατεμένη, το Project Δήμητρα με βασανίζει και ο καιρός είναι παχύρρευστος! “Με το χώμα που έχουμε θα φτιάξουμε τα τσουκάλια μας”, συλλογίζομαι και παρηγορούμαι.

Αφιτά!


Ακούγεται το τραγούδι “The Winter Will Be Long” με την ορχήστρα του Raymond Lefevre.
 
20/12/2009

5 σχόλια:

  1. Καλές γιορτές, με λιγότερα κρασαρίσματα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diskoloi kairoi gia prighpes, se lathos epoxh gennhthkes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. An-Lu:

    Ευχαριστώ πολύ και αντεύχομαι. Να περάσετε Καλά και Υπέροχα είτε παραμείνετε στα ξένα είτε έλθετε στην πατρίδα. . .

    ;-)

    Ανώνυμος:

    Μια χαρά είναι οι καιροί και οι πρίγκιπες φευγάτοι. . .

    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά με αναμμένα κεράκια (uups, μου φαίνεται πως μόλις έχασα τον τίτλο του Ευρωπαίου),κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

    Αφιτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα,

    Χρονιά Πολλά!
    (Και: Άλλο κεράκια, άλλο λαμπάκια!)

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή