Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

0607. Νέο Metropolis

Νέο, ωραιότατο κατάστημα της αλυσίδας Metropolis στην οδό Πανεπιστημίου. Στην ουσία πρόκειται για επέκταση / αναβάθμιση του καταστήματος που ήδη υπήρχε στον αριθμό 54 της συγκεκριμένης οδού και το οποίο παρέμενε κλειστό επί αρκετό χρονικό διάστημα. Είχα σχηματίσει την εντύπωση, μάλιστα, ότι είχε υποστεί ζημιές με τα γεγονότα του Δεκεμβρίου. Όταν άνοιξε, εδώ και λίγες μέρες, αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για μια απλή ανακαίνιση, ή επισκευή, αλλά για ένα καινούργιο, στην ουσία, κατάστημα. Το “παλιό” κατάστημα επεκτάθηκε, προς την Ομόνοια, καταλαμβάνοντας και το χώρο του καταστήματος “Toi & Moi”, αλλά και καθ’ ύψος / βάθος.
 


Το νέο Metropolis της Πανεπιστημίου 54 και Εμμανουήλ Μπενάκη, πλέον, διαθέτει αγαθά προς πώληση σε έξι επίπεδα ξεκινώντας από το υπόγειο και φθάνοντας μέχρι τον τρίτο όροφο. Συμπεριλαμβάνονται, βεβαίως, ισόγειο και ημιώροφος (α! και κάποιος, κατά προτίμηση φιλόλογος, να εξηγήσει, παρακαλώ, το του ημιώροφου ω). Το τι υπάρχει στο καθένα από τα έξι επίπεδα μπορείτε να το δείτε στη φωτογραφία της σχετικής πινακίδας του καταστήματος που έχω αναρτήσει.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα ωραιότατο και άνετο κατάστημα, το οποίο περιλαμβάνει πλέον και βιβλιοπωλείο, με πολύ καλή παρουσίαση και ταξινόμηση των προϊόντων. Ίσως το καλύτερο και μεγαλύτερο κατάστημα της Αττικής στο είδος του. Ομολογώ ότι δεν επισκέφθηκα τον τρίτο όροφο, όπου βρίσκεται το “Cafe Bar Restaurant”, αλλά υποθέτω ότι όχι μόνο θα είναι άνετο και πολιτισμένο αλλά θα διαθέτει και καταπληκτική θέα.


Ένα κατάστημα – κόσμημα για την περιοχή και την Αθήνα. Εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, να σημειώσει επιτυχία και να δικαιώσει τους πόθους και τα όνειρα επιχειρηματιών, εργαζομένων αλλά και των πελατών του. Επισκεφθείτε το, χαρείτε τους όμορφους, άνετους χώρους και χαλαρώστε ανάμεσα σε δίσκους, βιβλία και ταινίες. Κάνετε τις αγορές σας, πιέστε τον καφέ σας, χαρείτε, και έτσι, τη ζωή! 


Claude Ciari – “La Playa”.


30/03/2009

4 σχόλια:

  1. Brilliant posting! Nice photos and pretty colours.
    Happy day!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίος χώρος στ΄αλήθεια. Θα έχω τη χαρά να παρουσιαστεί εκεί το τελευταίο μου βιβλίο " Της ζωής και της αγάπης" στις 13 Μαίου. Θα χαρώ να σας δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί και να σας γνωρίσω από κοντά. . .

    Να είσαστε Καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή