Πέμπτη 23 Μαρτίου 2006

Όσοι [ΝΚ]


Όσοι θεωρούν ότι τα έχουν πει, ή γράψει, όλα να περάσουν έξω προσεκτικά, πίσω τους, κλείνοντας την πόρτα. Αρχίζω και το σκέφτομαι . . .

23/03/2006

4 σχόλια:

  1. Έχετε κι άλλα να πείτε και να γράψετε, αείποτε.
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο είναι να τα έχεις πει όλα και άλλο να έχεις πει όλα αυτά που γνωρίζεις. Και οι δυο περιπτώσεις όμως θαρρώ πως είναι λάθος γιατί είτε στην μία θα πρέπει να είναι κάποιος ο βιβλιοθηκάριος της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης[1] είτε στην άλλη περίπτωση δεν αλληλοεπιδρά με τους συνblogers του. Πράγμα που απ' ότι έχω δεί δεν συμβαίνει με εσάς.

    Άρα συνεχίζετε και εμείς αλληλοεπιδρούμε και τούμπαλιν.

    Την καλημέρα μου.

    [1] μη εφικτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, τι θα πει τα έχω γράψει όλα;Τα γεγονότα μας προλαβαίνουν.Όσο ζει κανείς τόσα περισσότερα έχει να γράψει.Η ζωή με τα στραβά αλλά και με τα καλά της δίνει αφορμές ατέλειοτες για γράψημο. Μετρήστε τις ώρες,τις μέρες, τους μήνες, τα χρόνια...σίγουρα έχετε πολλά να πείτε και για το πριν και για το μετά ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mario: Ίσως και να είναι έτσι!

    Kaltsovrako: Ακριβώς! Και το λάθος φωλιάζει στο "θεωρεί". Πάντα, πάντως, μιλάμε και γράφουμε, το πολύ, στα όρια της γνώσης [μας]. Οι πανεπιστήμονες απόθαναν και η Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη πάει! Υπάρχει, βεβαίως, και το δέλεαρ του "Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ' εν ολίγοις πολλά" [Πυθαγόρας] αλλά αυτά είναι δύσκολα κόλπα. Θέλω να πω ότι καμιά φορά μπαίνεις στον πειρασμό να τα παρατήσεις, ή να υπονοήσεις κάτι τέτοιο, για λόγους πολλούς και διάφορους.
    Τα ηλεκτρονικά ημερολόγια έχουν μπει στην καθημερινότητα πολλών και η "αλληλεπίδραση" μεταξύ των δημιουργών τους μόνο καλά έχει να δώσει. Συνεχίζουμε λοιπόν!

    cinematia: Όλα μετρημένα και τακτοποιημένα τα έχω! Ευχαριστώ για την προτροπή.

    Καληνύχτα σας νύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή